Privacyverklaring en

25-03-2022

Uw privacy is voor Head Staffing van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de AVG privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat deze ten alle tijden correct worden verwerkt. In deze privacyverklaring leggen wij uit wat er gebeurd met de informatie die wij over u te weten komen.

Als u vragen heeft of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Head Staffing.

 

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen

Wij verzamelen persoonsgegevens van:

  • Bezoekers van onze website

Als u onze website bezoekt of solliciteert via onze website, verzamelen we informatie gerelateerd aan het type apparaat, browser en hoe u onze pagina’s bezoekt. Deze informatie helpt ons om de website te verbeteren, voor uw gebruiksgemak en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, maken wij gebruik van een beveiligde SSL-certificaat. (Secure Sockets Layer). Hiermee wordt alle informatie tussen u en onze website afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.

De gegevens die wij ontvangen vanuit onze contactformulier blijft alleen in ons systeem en kan ten allen tijden op verzoek gewist worden. Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

  • Relaties, sollicitanten, (potentiële) klanten, zzp-ers en flexwerkers

Wij verzamelen gegevens voor bemiddeling, payroll, uitzenden, detachering, doorleen, werving & selectie, planning en administratie.

Deze gegevens gebruiken wij:

  • Om overeenkomsten wettelijk uit te kunnen voeren;
  • Om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

Momenten van wanneer wij gegevens verzamelen:

  • Als u onze website bezoekt of als u gegevens achterlaat via onze contactformulieren;
  • Social Media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn.

 

Cookies

Google Analytics cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze website door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze website blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren zodat we jou nog beter van dienst kunnen zijn. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om jou, als persoon, te identificeren.

Voor het analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google. De cookies van Google Analytics stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina’s van onze website het vaakst worden bekeken zodat wij onze diensten kunnen verbeteren. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

Hoe wij persoonsgegevens delen

Uw persoonsgegevens kunnen gedeeld worden met

  • Handelsnamen van Head Staffing;
  • Onderaannemers en zakelijke relaties (zoals gegevensverwerkers);
  • Cursus/opleidingsinstituten & certificeringen, consultants, advocaten, auditors, ICT bedrijven;
  • Klanten/opdrachtgevers van Head Staffing;
  • Verzekeringsmaatschappij;
  • Pensioenfonds;

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

U heeft de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • Intrekken van toestemming;
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij uw persoonsgegevens op de onjuiste manier verwerken of mee om gaan, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Onze contactgegevens

Head Staffing
Pfinztalstraat 8
4143JB Leerdam
085-4897-400

info@headstaffing.nl